lauantai 18. heinäkuuta 2009

Lepoa

Tänään viikon rupeaman jälkeen lepopäivä, paljon epätervellistä ruokaa muksujen jälkisynttäreiden kunniaksi. :D Onneksi projektiin ei tarvitse sisällyttää erillistä painonpudotusvaihetta.

Samalla tuli miettineeksi loppuvuoden tavoitteita. Nyt eletään viikon 29 loppupuolta, joten loppuvuoteen mahtuu siis viikot 30-52 eli 13 viikkoa.

Seuraavaa treeniohjelmaa pyrin siis noudattamaan toistaiseksi kunnes taas parempaa keksin. P.S. Saa auttaa tämän kanssa -> Vielä ollaan rookieita. Anyway tällä mennään:

40 km juoksua (3 treeniä)
80 km pyöräilyä (2 lenkkiä)
1 krt kuntosalitreeni
1 lepopäivä

= n. 10h treeniä per viikko mikä on sinäänsä aika kohtuullista, kun samalla pitäisi vielä vähän kotona häärätä, hoidella muksuja ja ennenkaikkea käydä vähän duunnissakin pyörähtämässä.

Samalla tuli miettineeksi jo vuoden 2010 alustavia tavoitteita:

1 x Maraton
1 x ½-triathlon
1 x olympiamatkatriathlon

Missä ja milloin nuo tapahtuu, niin se on iso kyssäri, treenataan nyt ensin ja koitetaan pysyä terveenä. Juoksun avuksi tuli muuten tilattua Nike+ -sensori. Ihan päällikkö peli jos sattuu omistamaan IPod Touchin tai Nanon. Kirjoitan Nike+:sta lisää muutaman päivän sisällä. Nyt saunaan ja huomenna 2h juoksu. Täytyy myöntää että reidet on kohtuu muusia parin pyörälenkin jälkeen, varsinkin kun edellisistä kilpapyörälenkeistä on aikaa yli 5v. Koitetaan selvitä läpi kunnialla...

-Hullu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti