maanantai 30. toukokuuta 2011

Stockholm Marathon 2011

WOW!!! Mitään muuta ei voi sanoa. Aivan järjettömän upea juoksu. Kaikki meni tankkauksen, vauhdinjaon ja juoksun suhteen niin hyvin kuin vaan voi mennä.
  • Laji: Juoksu
  • Matka: 42,195 km
  • Aika: 3:20:23 !!!!!
  • Ka-vauhti: 4'45" /km
Tänä vuonna minut oli tosiaan nostettu ylempään lähtöryhmään C ja täten ympärillä oli keskiarvoisesti parempia juoksijoita. Alusta saakka pääsin hyvin vauhtiin ja jokainen kilometri sujuikin ennakoitua kovempaa vauhtia. Vauhti tuntui kuitenkin hyvältä ja päätin jatkaa sitä vauhtia nyt ainakin ensimmäisen kympin. Kohta takana oli samaa tasaista vauhtia jo yli 20 km ja edelleen fiilis oli kohtalaisen hyvä. Tässä kohden päätin vetää niin pitkään kuin vaan jaksaisin ja jos noutaja tulisi, niin sitten se tulisi.

Pitkäään tuo vauhti pysyikin yllä ja vasta 35 kilometrin jälkeen alkoi tuntua todella pahalta. Sisulla vielä 5km eteenpäin ja sitten tiesinkin jo että vaikka kävelisin niin menisi alle 3:30. Jaksoin painaa kuitenkin kohtalaista vauhtia loput pari kilsaa ja maalissa sai tuulettaa eläimen lailla. Pienemmällä harjoittelulla paljon parempi tulos. Veikkaan että syynä oli oikea vauhdinjako. Fiilis Tukholmassa oli jälleen aivan mahtava, huoltojoukot tekivät työnsä täydellisesti ja muutenkin koko porukka teki uskomattomat juoksut. Reissu oli muutenkin parempi marathonlaivalla! Kohta ilmottaudutaan taas ensi vuodeksi! :)

Tässä vielä väliajat matkan varrelta:








 Ja kyllähän niitä selkiäkin tänä vuonna tuli vastaan, joskin ei viime vuoden malliin. Tästä on hyvä jatkaa kesän seuraaviin haasteisiin.

-Urheiluhullu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti